ویژگیهای صندلی کارمندی ارگونومیک
اولین ویژگی یک صندلی کارمندی و اداری خوب ساپورت کامل کمر و پشت است. این ویژگی از بروز مشکلات کمر در کارمندان جلوگیری میکند. ویژگی دوم مورب بودن جلوی نشیمنگاه صندلی است. همچنین سطح نشیمنگاه باید منحنی باشد تا وزن شما را پخش کند و باعث راحتی بیشتری هنگام نشستن شود.
لبههای نشیمنگاه نیز باید نرم و منحنی باشد تا به رانهایتان فشار وارد نشود. ویژگی سوم یک صندلی کارمندی خوب این است که وقتی روی آن مینشینید زاویههای بدن شما، شامل آرنجها، رانها و زانوها نود درجه باشد.
ویژگی چهارم این است که روکشهای صندلی متخلخل باشد تا از گرمشدن و عرقکردن بدن جلوگیری شود. در نهایت ویژگی پنجم که بسیار هم اساسی است قابل تنظیم بودن این صندلیهاست. این قابلیت باید درمورد تنظیم ارتفاع و نیز تنظیم چرخش صندلی وجود داشته باشد.
چند نشانه که به صندلی کارمندی جدیدی نیاز دارید
۱. وقتی درد دارید: به بدن خود گوش کنید. بدن انسان برای تحمل یک حالت برای ساعات طولانی طراحی نشده است. درد، راحتترین و اولیهترین راهی است که بدنتان به شما میگوید نیاز دارید صندلیتان را عوض کنید.
یک صندلی کارمندی و اداری ارگونومیک میتواند برای شما راحتی لازم را بیاورد، اما لازم است چند سالی یک بار آن را عوض کنید. بنابراین سعی کنید صندلیتان را هر پنج سال عوض کنید.
این موضوع کمک میکند که پشتی و بالشتک صندلی به اندازه کافی سفت و محکم باشد تا از فرورفتن شما در صندلی جلوگیری کند.
۲. وقتی صندلیتان خراب شده است: اگر صندلیتان مشکلی پیدا کرده است باید آن را عوض کنید. وضعیت صندلی به طور مستقیم روی وضعیت بدن شما تاثیر میگذارد.
حتی پارگی پارچه یا برآمدگی پد پشتی یا نشیمنگاه صندلی میتواند روی وضعیت شما تاثیرگذار باشد.
۳. وقتی صندلی دیگر کمرتان را ساپورت نمیکند: این یکی از مهمترین مواردی است که درصورت بروز باید صندلیتان عوض کنید. ساپورت کمر حیاتیترین نکته صندلی کارمندی ارگونومیک است.
وقتی صندلی کمر شما را به هر علتی ساپورت نکند، کمرتان دوباره به خمشدن به جلو متمایل میشود و فشار ماهیچهها بهتدریج مهرههایتان را از زاویه و حالت طبیعی خارج میکند.
این امر همچنین باعث فشار به دیسکها و کاهش خونرسانی به بافتهای ستون فقراتتان میشود که ادامه آن به مشکلات کمر مثل کمر درد و دیسک کمر منجر میشود.
مقاله مرتبط: میزهای جدید اداری نیلپر
۴. وقتی نمیتوانید روی صندلیتان با پوزیشن درست بنشینید: پوزیشن درست در نشستن روی صندلی پشت میز به این صورت است: رسیدن پاها به زمین یا گذاشتن آنها روی زیرپایی، نگهداشتن فاصله کوچکی بین پشت زانوها و جلوی صندلی، نگهداشتن زانوها در سطح یا پایینتر از سطح رانها، تنظیم پشت صندلی بهطوری که پایین و وسط کمرتان را ساپورت کند، و خودداری از نشستن در یک پوزیشن ثابت به مدت طولانی.
اگر صندلیتان امکان این شیوه نشستن را برایتان را فراهم نمیکند باید آن را عوض کنید.
از صندلیهای کارمندی و اداری نیلپر در صفحه این محصولات در همین وبسایت دیدن کنید و با محصولات نیلپر، سرآمد مبلمان اداری داخلی آشنا شوید.