+
شعبه فروش مبلمان اداری نیلپر :

حسن آباد تهران خیابان حافظ - پایین تر از پل حافظ - بن بست ایرانیان - پلاک 2

+
تلفن های تماس:

021-66767906

021-66767923

تهران – شهرک غرب – خیابان سپهر – خیابان گلبرگ سوم – خیابان شهید لطفعلی کردستانی (گلرخ) – پلاک 111

کدپستی :

1468745311

تلفن دفتر مرکزی:

021-82750

فکس دفتر مرکزی:

021-82750 داخلی 7

تلفن مرکز خدمات پس از فروش:

021-82751

با ما در ارتباط باشید:
عنوان مطلب

راهکارهایی برای خرید یک صندلی پزشکی

مجله نیلپر | | مدت زمان مطالعه این مقاله : دقیقه

همان اندازه که شما به عنوان مدیر یک آزمایشگاه یا محیط پزشکی به این نکته توجه می‌کنید که باید همگی افرادی که آنجا کار می‌کنند کارشان را به خوبی بلد باشند، باید حواستان به این نکته هم باشد که محیطی برای کارکنانتان فراهم کنید که در آن راحت و آسوده باشند. از تجهیز بودن وسایل مورد نیاز گرفته تا شاید کم‌اهمیت‌ترین چیزی که به نظرتان بیاید. در میان این چیزهایی که گفتیم و همگی‌شان به‌نوعی مهم به شمار می‌روند، صندلی پزشکی جزو آن چیزهایی است که به هیچ عنوان نمی‌شود، آن را بی‌اهمیت دانست. به هر حال تکنسین شما قرار است مدت زمان زیادی را روی این صندلی بنشیند، پس باید صندلی پزشکی‌ای که انتخاب می‌کنید از خیلی لحاظ مناسب باشد. در این مطلب قرار است درباره راهکارهایی برای خرید صندلی پزشکی برایتان بنویسیم.

راهکارهایی برای خرید یک صندلی پزشکی
توضیحات مطلب

اول این که صندلی پزشکی باید ارتفاع خوبی داشته باشد!

این که ارتفاع صندلی پزشکی چقدر باشد به چیزهای مختلفی بستگی دارد. یکی از این چیزها، ارتفاع میزی است که در مقابل شما به عنوان پزشک قرار می‌گیرد. ارتفاع میزتان اگر 90 سانتی‌متر باشد، پس شما باید روی صندلی‌ای بنشینید که حداقل 70 سانتیمتر نسبت به زمین فاصله داشته باشد. این‌طوری می‌توان گفت انتخابی که کرده‌اید، منطقی است و مناسب. اگر ارتفاع میزی که با آن سر و کار دارید، 110 سانتی‌متر یا همین حدود، کمی بیشتر یا کمتر باشد، ارتفاع صندلی پزشکی شما اگر 80 سانتیمتر باشد، مناسب است. خیلی عدد گفتیم، نه؟ احتمالاً به خاطر سپردن این همه اعداد کار ساده‌ای نباشد. به همین خاطر می‌توانید یک آزمایشی بکنید که به شما کمک کند بفهمید صندلی پزشکی مناسب میز شما ارتفاعش چقدر باید باشد.

راهکارهایی برای انتخاب یک صندلی پزشکی مناسب

بنشینید روی صندلی‌ای که دارید. آرنجتان و همچنین ساعد را روی میز بگذارید. اگر به راحتی قرار گرفت و فشاری به بدنتان نیامد که احتمالاً ارتفاع صندلی فعلی شما، ارتفاع مناسبی است. اگر برعکس بود که حتماً سراغ خرید صندلی تازه‌ای بروید و چیزی بخرید که برای شما فشار و آزار ایجاد نکند. نکته‌ای که هست این که شما می‌توانید صندلی پزشکی‌ای بخرید که ارتفاع قابل تنظیم داشته باشد. این‌طوری که دیگر اصلاً درگیر مسئله‌ای نخواهید شد. این را هم در نظر بگیرید که وقتی امکان تنظیم ارتفاع داشته باشید، قطعاً هزینه بیشتری برای خرید باید بپردازید.

 

مقاله مرتبط: صندلی انتظار مناسب مطب چه ویژگی‌هایی دارد

 

چرخ داشتن صندلی پزشکی چقدر مهم است؟

یکی از راهکارهایی که به شما کمک می‌کند ساده‌تر از پس انتخاب صندلی پزشکی مورد نظرتان بربیایید این است که تصمیم بگیرید می‌خواهید صندلی‌تان چرخ داشته باشد یا نه. اگر نداشته باشد که قطعاً به لحاظ اقتصادی برایتان به صرفه‌تر خواهد بود. اما خب باید به این هم فکر کنید که صندلی بدون چرخ روی زمین ثابت است پس ترجیحاً باید جایی از آن استفاده کنید که مطمئن هستید قرار نیست این صندلی را خیلی جابجا کنید. صندلی چرخ دار کمی گران‌تر است اما عوضش کلی راحتی برایتان به ارمغان می‌آورد. چه چیزی بهتر از این که شما هر زمان که خواستید به هرجای اتاق بروید بدون این که مانعی پیش رویتان وجود داشته باشد. می‌توانید از جلوی بیمار بروید سمت یک میز یا بروید تجهیزاتتان را از جایی بردارید و … هرچقدر از مزیت‌های چرخ دارش بگوییم کم است.

راهکارهایی برای انتخاب یک صندلی پزشکی مناسب

جنس صندلی پزشکی از چه چیزی باشد، خوب است؟

 

شما یا کارمندانتان قرار است زمان زیادی را روی صندلی پزشکی بنشینید. درنتیجه بهتر است سراغ روکش و جنسی بروید که از هر حیث، راحتی شما را به دنبال داشته باشد. این راحتی علاوه بر این که جلوی خستگی را می‌گیرد، جلوی آسیب رسیدن به ستون فقرات و همچنین کمرتان را هم می‌گیرد. یعنی از خیلی جهات مفید خواهد بود. بهترین جنسی که باید سراغش بروید و روکش صندلی پزشکی را از آن مدل انتخاب کنید، پارچه یا وینیل است. بسته به محیط کاری‌تان، باید انتخاب کنید کدام یک به دردتان می‌خورد.

·        تمیز کردن پارچه مشکل است اگرچه راحتی بیشتری به شما می‌دهد. البته چون صندلی پزشکی را بیشتر در مطب می‌گذارید، احتمال کثیف شدنش کم است. درنتیجه می‌توانید از آن استفاده کنید.

·        وینیل هم برای صندلی پزشکی فوق‌العاده است چرا که اگر کثیف شود به‌سادگی می‌توانید آن را پاک کنید و راحتی بی‌حد و حصری هم به بدنتان می‌دهد که باعث می‌شود هنگام معاینه بیمار حس بهتری داشته باشید.

نکاتی درباره استفاده از صندلی پزشکی

 

صندلی پزشکی باید طوری تنظیم و به کار گرفته شود که امکان استفاده از تجهیزات روی میز را به شما بدهد و همچنین کمترین فشار را هم به بدنتان وارد نکند. مادامی که روی صندلی پزشکی نشسته‌اید، به هیچ عنوان قوز نکنید. همیشه سعی کنید شرایط را به نفع بدنتان بهتر کنید. مثلاً سطح میز را کم یا زیاد کنید یا وسایل را به خودتان نزدیک کنید. مچ، شانه و بازوهایتان بهتر است در فاصله‌ای نزدیک به یکدیگر قرار بگیرند. خصوصاً وقتی دارید از دستتان روی میز کار می‌کشید. این‌طوری بدنتان فشار کمتری را حس خواهد کرد. حواستان هم به این باشد که شما ربات نیستید و نیاز دارید هر از گاهی میان کارتان استراحت کنید. از روی صندلی بلند شوید و کمی راه بروید و سپس به کارتان ادامه دهید.

راهکارهایی برای انتخاب یک صندلی پزشکی مناسب

هوشمندانه خرید کنید!

در این متن سعی کردیم مواردی را برایتان بگوییم که به شما در خرید صندلی پزشکی کمک کند. به هر حال کار ساده‌ای نیست و انتخاب چنین چیز مهمی برای محیط پزشکی‌تان می‌تواند ذهنتان را برای مدتی درگیر کند. نگران شیوه خریدش هم نباشید. شما به راحتی می‌توانید از طریق وب‌سایت نیلپر اقدام کنید و به صورت اینترنتی اقدام به سفارش صندلی پزشکی کنید. ظرف مدت زمان کوتاهی سفارش شما بررسی و آماده ارسال می‌شود و خیلی زود می‌توانید از آن بهره ببرید و استفاده کنید. هر روزی که می‌گذرد امکان گرانی وجود دارد پس بهتر است همین حالا اقدام به خرید کنید تا دیر نشده و قیمت‌ها دست‌خوش تغییر نشده‌اند. قرار هم نیست از جایتان بلند شوید. تنها کافی است چند باری کلیک کنید و آن وقت محصولتان در راه رسیدن به شما خواهد بود.

راهکارهایی برای انتخاب یک صندلی پزشکی مناسب