در ادامه با ما همراه شوید تا شما را با مزایای انتخاب صندلی هدرست دار و نقشی که در کاهش گردن درد دارد، آشنا کنیم:
در انتخاب صندلی مناسب برای جلوگیری از کمردرد به دنبال چه ویژگیهای باشیم؟
در ادامه به مهمترین ویژگیهایی که باید در انتخاب صندلی مناسب برای جلوگیری از کمردرد به دنبالشان باشید و به آن توجه کنید، آورده شده است:
1. پایههای صندلی
در انتخاب صندلی مناسب برای جلوگیری از کمردرد، بایستی پایههای پنچتایی قدرتمندی را انتخاب کنید تا شانس افتادن و برعکسشدنتان حین نشستن روی آن کمتر شود. پایههای صندلی باید حتماً روی چرخ سوار باشند تا بتوانید به راحتی به این سو و آن سو جابجا شوید و عضلههای بدنتان دچار گرفتگی نشود، گرفتگی که میتواند ناشی از فشار آوردن، کشیده شدن و خمیده شدنشان باشد.
2. نشیمنگاه صندلی
نشیمنگاه صندلی مناسب برای جلوگیری از کمردرد بایستی بالشتکهایی معمولی داشته باشد و نباید خیلی نرم باشند. باید لبههای بالشتک بخش نشیمنگاه، گرد باشد و روبهپایین جمع شود. همچنین حتماً به دنبال تهیه صندلی باشید که بخش نشستن آن را بتواند تنظیم کند. اگر جهت آن هم قابل تغییر باشد، که یک ویژگی ارزشمند دیگر برایش به حساب میآید.
3. پشتی صندلی
بخش تکیهگاه پشت صندلی در صورت داشتن ویژگیهای ایدهآل و مناسب یکی از بهترین ابزارها برای جلوگیری از درد کمر محسوب میشود. در انتخاب صندلی مناسب برای جلوگیری از کمردرد، بدانید که پشتی صندلی باید حتماً حالت منحنی رو به بیرون داشته باشد و بتوان ارتفاع آن را تنظیم نمود.
4. دستههای صندلی
عرض دستههای صندلی باید حداقل دو اینچ پهنا داشته باشند تا بتوانند به خوبی بدن شما را پوشش دهند و از جنس نرم برای کاهش سطح حساسیت و آسیبرسانی به شریانهای خونی در ساعد برخوردار باشند. در انتخاب صندلی مناسب برای جلوگیری از کمردرد، دستههای صندلی مدنظرتان باشد که ارتفاع و پهنایشان را بشود تنظیم کرد.
پس از خرید صندلی مناسب، برای جلوگیری از کمردرد چه کارهایی انجام دهیم؟
پس از انتخاب صندلی مناسب برای جلوگیری از کمردرد که مجهز به امکانات قابلیت تنظیم برای بخشها و قسمتهای مختلفش میباشد، در ادامه قصد داریم تا شما را با تنظیمات لازم برای کاهش کمردرد آشنا کنیم:
1.نشیمنگاه صندلی را تا جاییکه پاهایتان به طور کامل به زمین بچسبد بالا ببرید یا پایین بیاورید؛ در ضمن طوری وضعیت نشستنتان را تنظیم کنید که پشت زانویتان تاحدودی بالاتر از سطح نشیمنگاه قرار بگیرد.
2.پشتی صندلی را آنقدر بالا و پایین کنید تا بخش تکیهگاه کمری به طور کامل با کمر شما چفت شود. با این کار از کمرتان دربرابر دردهای موضعی محافظت خواهید کرد.
3.پشتی صندلی را طوری به سمت جلو یا عقب تنظیم کنید که فاصلهای به اندازه یک مشت بین پشت زانوها و جلوی صندلی قرار بگیرد. این کار باعث کاهش فشار وارده به رانهایتان میشود.
4.دستههای صندلی را به شکلی تنظیم کنید تا بتوانند از بازوهای شما پشتیبانی کنند و آنقدری سطحشان پایین باشد که شانههایتان در وضعیت ریلکس قرار بگیرند. دستههای صندلی باید آنقدر نزدیک باشند که از ساعدتان پشتیبانی کنند و بازویتان را به بدنتان نزدیک نگه دارند.
در این مقاله ما شما را با ویژگیهای انتخاب یک صندلی مناسب برای جلوگیری از کمردرد و نحوه تنظیم این نوع صندلی آشنا کردیم. اگر قصد دارید برای رهایی از دست کمردردهای موضعی در محیط کار و افزایش سطح بهرهوریتان در محیط کار آستینتان را بالا بزنید و اقدامی انجام دهید، بهتر است همین الان برای بررسی انواع صندلی اداری ارگونومیک سری به نمایندگیها و شعب معتبر نیلپر بزنید یا نگاهی به بخش صندلی اداری فروشگاه اینترنتیما بیندازید تا تصمیمی خردمندانه و هوشمندانه بگیرید و خریدی پرسرعت و آسان را تجربه کنید.